Ervaringen van Reiki cursisten

Ik ben m’n leven lang wetenschappelijk onderzoeker geweest bij een groot bedrijf en wilde Reiki onderzoeken hoe dit werkt. Tot mijn verbazing heb ik na Reiki I de energie leren voelen en ben ik mijn onderdrukte gevoelsleven bewust geworden. Dankzij het Engelengeduld van Rosalinde ben ik na Reiki een ander mens geworden. Reiki is voor mij niet uit te leggen, het moet ervaren worden! Voor mij was Reiki II een wonder en heb ik vele Helingen op afstand mogen geven en ontvangen! Ik dank Rosalinde vanuit de bodem van mijn hart!

M.J.D. Arnhem


Mijn moeder heeft net als ik een soort magnetisme in de handen, waarmee we buikpijn kunnen weghalen, zoals vele moeders dit bij hun kinderen doen. We kunnen het echter niet bij onszelf. Wat heerlijk om dit na de cursus wel te kunnen toepassen. Na Reiki I is er veel ten positieve veranderd. We voelen ons krachtiger en meer ontspannen en ook helderder!
We hebben een jaar gewacht tot we Reiki II deden, die we op de origineel Japanse wijze wilden ontvangen bij Rosalinde. Wauw, wat een power komt er van die symbolen af… En wat heerlijk om nu nare stukjes uit het verleden te kunnen helen, zodat we daar geen last meer van hebben! Ik kan het iedereen aanbevelen! Rosalinde geeft iedereen persoonlijke aandacht en steun en de hele sfeer is bijzonder vredig en liefdevol!

Anja en José, Venlo


Wat is Reiki een zachte Liefdevolle energie! En wat fijn dat ik die nu dagelijks aan mijzelf kan geven, niet afhankelijk van een ander! Ook mijn hond en kat vragen erom en zijn veel rustiger geworden! Dankjewel Rosalinde, de Reikicursus was een heel bijzondere ervaring!

Marie-José uit Limburg


Wat een mooie cursus heb ik gedaan bij Rosalinde en wat een liefdevolle sfeer. Wat weet Rosalinde veel en wat vertelt ze alles duidelijk! Ik ben er heel blij mee en geef mezelf dagelijks Reiki en dan komt ook mijn kat bij me liggen.

Marian Apeldoorn


Reiki 2e graad heeft mijn leven echt veranderd; ik was altijd heel onzeker en angstig en ik heb met behulp van de symbolen zoveel Reiki op afstand kunnen geven aan mijn problemen, dat ik me een ander mens voel. Ook mijn zieke oma, die veel pijn had, heeft heel veel baat gehad bij de afstandsbehandelingen. Ik vind Rosalinde een topwijf en hoop nog vele cursussen bij haar te doen. Ik ben heel blij met Reiki.

Wilma, Apeldoorn


Ik ben een boer en deed Reiki I alleen voor mijn koeien. Op de reünie vertelde ik dat ik het cursusgeld eruit heb! Het gaat over een kalf dat bij de geboorte niet meer leefde en de dierenarts er alles aan gedaan had, zonder resultaat; hij pakte zijn spullen al weer in en ik hield mijn handen bij de flanken van het kalf en gaf Reiki… ineens kwam er een schok door mijn handen en het kalf begon te ademen! De dierenarts vond het een wonder, maar ik heb liever een levend dan een dood kalf! Ook bij uierontsteking helpt Reiki sneller dan de zalfjes.

Mijn naam is niet belangrijk!


In het begin kon ik niet zoveel voelen, eigenlijk niets, en begon ik mijn dieren Reiki te geven. Onze hond vindt het heerlijk, maar onze poes liep er eerst van weg en pas na een paar dagen kwam ze Reiki halen. Normaal houdt ze niet van knuffelen, maar nu komt ze ineens vaak op schoot zitten. Ik was het meest verbaasd dat mijn paard Reiki fijn vond, ervoor bleef staan, en na een paar minuten zelfs in slaap viel, de ogen dicht en zijn hoofd heel laag…
Al voel ik nog steeds heel weinig als ik mijzelf Reiki geef, toch voel ik mij anders sinds de cursus: iedereen vindt mij rustiger en zelfverzekerder en ook durf ik meer te zeggen! En oh ja, ik slaap beter!

Mireille, Venray


Voor mij was Reiki THUIS komen… Het heeft m’n geloof versterkt!
Dankjewel lieve Rosalinde
Monique, Zwolle


Ik wilde Reiki 2e graad eerst ergens anders doen, waar het goedkoper was. Ik snapte toen nog niet de filosofie van de geld-uitwisseling. Maar van vrienden die het ergens anders hadden gedaan en ook 1 vriendin die het bij Rosalinde had gevolgd, bleek er een groot verschil te zitten in wat je leert… Achteraf ben ik zo blij Reiki 2e graad op de originele Japanse manier bij Rosalinde te hebben gedaan: de stille en respectvolle manier om de symbolen te leren en te ervaren als 3 verschillende krachten… heel bijzonder! En bij de 2e sessie de inwijding, waarna we met de eerste 2 symbolen leerden werken. Wat bijzonder om de krachten te leren voelen en om ook contact te kunnen maken met je Hoger Zelf…
De 3e sessie was heel wonderlijk, om een Reikibehandeling te geven op afstand, aan iemand die gewoon thuis op de bank ligt (na afspraak!) en die je Helend Licht kan sturen in een volledige behandeling van alle posities die ik geleerd had bij Reiki 1. En dat ik kon voelen welke plek pijn deed, en dat op 20 km afstand… maar ook een oom in Australië kon het later goed voelen en waren de klachten al een stuk minder na 1-3 behandelingen!
Ik vind Reiki 2 geweldig en pas het ook toe voor mijn eigen Spirituele Groei! Dankjewel lieve Rosalinde voor je liefdevolle en integere begeleiding!

Sylvia, Apeldoorn


Het weekend Reiki I was een heel bijzonder weekend voor mij. Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar het overtrof alle eerdere workshops/cursussen. Ik heb de Kracht en Heling van Reiki gevoeld, maar ook de fijne persoonlijke manier waarop Rosalinde alles begeleidt. Met heel veel Liefde, compassie, humor, aandacht en haar kennis van alles wat te maken heeft met de “andere” wereld. Ik kan het iedereen aanraden een cursus bij Rosalinde te volgen.

Groetjes, Evelyn, America


 

Reageren is niet mogelijk