Ervaringen van White Time Cursisten

Na de Reiki wilde ik me graag verder ontwikkelen. Ik wist niets van Universal White Time Healing, maar mijn gevoel zei me dat ik dit wilde gaan doen. White Time I leek een beetje op Reiki I en II samen, maar dan anders. Bij Level I leerde ik al meer dan bij Reiki en kon ik ook een andere trilling voelen in mijn handen; dat konden de andere cursisten niet, maar ik ben heel gevoelig. Voor mij is het echt een hogere Kosmische trilling, die heel prettig voelt. Ook fijn dat ik al meteen op afstand kon werken, ook naar mijzelf, maar ook naar anderen en ook naar dieren. Ik mocht al vrij snel Level II doen, en wilde het liefst alle Levels snel doen, maar ik kreeg het advies om na Level II eerst wat meer ervaring ermee op te doen. Level II vond ik geweldig! Wat een ervaring om met Lichtvelden te leren werken! Een mooie Lichtbuis op een zere plek geplaatst, waardoor de pijn wegging; een Lichtmuur om mijzelf en ook om het huis neergezet, als een beschermlaag van Licht, dat voelt zo fijn! En dat ik een soort tornado van Licht door mijn buik kan laten gaan als ik buikpijn heb, dat voelt geweldig! En wat een apart gevoel, toen ik de Golden Movement deel II leerde maken… Ik ben er heel blij mee en vind Rosalinde een geweldige en liefdevolle lerares en ga graag door naar de volgende Levels.

Groetjes van Monique


White Time is thuiskomen voor mij! Het is duidelijk een hogere frequentie. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Rosalinde, die alles heel goed uitlegde en ook extra aandacht gaf.

José uit Overijssel


Lieve Rosalinde,

Het zou fijn zijn als al die mensen waar je een e-mail naar hebt gestuurd voor de White Time-cyclus ook kunnen. Het was een leuk weekend, met heel verschillende mensen. Nog bedankt voor de lekkere soep.

Ik heb inmiddels al een paar afstandsbehandelingen gedaan en deze worden steeds sterker. Ook heb ik al drie keer een schouderbehandeling gegeven, waarvan 1 behandeling zo sterk was dat mijn handen pijn deden. Degene in kwestie heeft daarna geen spierpijn meer gehad terwijl ze erover nadacht om naar de kraker te gaan zoals ze vaker doet als dit komt opzetten.
Deze persoon heeft zelf ook Reiki 2 en ze was helemaal verbaasd over de kracht van White Time (ze voelde heel veel) Ze zei dat ze het misschien ook wel ging doen.

Verder heb ik mijn kinderen de Golden Movement geleerd. Vooral mijn zoon vraagt erom. Ik heb ze ook gezegd dat het iets is voor thuis om met elkaar te delen. Ik heb ze ook de energie laten drinken en mijn dochter voelde het in haar keel en mijn zoon eerst in zijn keel en daarna in zijn hart. Leuk dat ze er zo voor open staan.

De zelfbehandeling gaat ook maar ik voel nog niet zo veel. Ook geen Reiki. Soms even mijn ogen.

Ik ben heel enthousiast over de White Time. Als het aan mij ligt dan deed ik White Time 2,3 en 4 vandaag nog. Helaas is dat financieel niet mogelijk (tot nu toe) maar ik heb goede hoop dat het net als de vorige keer gewoon weer op mijn pad komt. Misschien heb ik wat meer geduld nodig, kan ik nu mooi leren.

Ik vind het fijn dat jij de al deze cursussen hebt gedaan anders had ik er (niet zo snel) niets over gehoord of gedaan.
Zoals een steen in het water valt en de ringen steeds groter worden en voor mij ben jij de steen! Nogmaals bedankt.

Veel liefs, Wineke, Apeldoorn


Level III: ik kon me er niets bij voorstellen dat ik onbewust alles al zou weten, maar bij Level III ga je het gewoon doen en blijk je het te kunnen! (bv. een aura healing en een Helende steenlegging geven) Wonderbaarlijk! Rosalinde legt alles heel duidelijk uit en gaf ons veel extra informatie, waar we heel blij mee waren. We hebben nu zoveel nieuwe mogelijkheden geleerd, dat we er eerst mee aan de slag gaan en we kijken nu al uit naar het Kosmische Level IV!!! Dankjewel Rosalinde, voor al je liefdevolle geduld en begeleiding! Tot ziens bij Level IV!

Moeder en dochter uit Apeldoorn


Lieve medecursisten,

Wat is de ervaring, de verandering na Level III anders dan na de vorige 2 Levels van White Time, vinden jullie ook?

Mijn zoon van 12 was afgelopen week behoorlijk ziek (koorts, snipverkouden etc). Ik heb hem met WT behandeld (een ‘boost’behandeling, want we kunnen nu in kortere tijd de energie van uren behandelen doorgeven, nietwaar) Dus: balanceren, de Golden Movement Deel I, II en III, + een paar Lichtbuizen etc. Dit ’s avonds voordat hij naar bed ging. Ik heb hem 2 avonden behandeld en … hij sliep hartstikke goed en lang ( hij is normaal altijd vroeg wakker) en …. hij is beter. Gaaf hoor!

De reactie van mijn zoon op de Golden Movement was ook leuk. Hij kent zelf Deel I al en had direct door dat dit een uitbreiding was. Had ik hem niet verteld! Hij moest lachen en zei: “Mamma, het is net alsof je aan het dansen bent. Is dat wat ze je op die cursus leren? Dansen? Grappig….”

We strooien zelf regelmatig sterretjes in zijn kamer en het maffe was dat toen ik laatst ging stofzuigen, ik allerlei glinsterende dingetjes in de vloerbedekking zag zitten!?! Wel een dilemma hoor: moet ik nou doorgaan en de sterretjes opzuigen of niet? Ha, ze zijn stofzuigerproof, want na het stofzuigen zaten de sterretjes nog mooi in de vloerbedekking (en het stof leek wel weg).

Liefs, Carina, Apeldoorn


Lieve Rosalinde, ik ben nog aan het nagenieten van het mooie White Time I weekend. Wauw, wat is White Time een verrijking! Ik heb op afstand naar de (drukke) klas van mijn jongens Rust, Harmonie en Wijsheid gestuurd. Hun meester zei: het lijkt wel een wonder, want het is zo rustig in de klas! De energie van de Golden Movement kunnen ze goed voelen, ik ben er heel blij mee!

Lieve groetjes van Barbara, Apeldoorn


Level IV vond ik net een sprookje… voorbij de vorm leren waarnemen, voelen… heb zo een heel ander contact ervaren met stenen, bomen, dieren en mensen…, ja zelfs met de zon en ons zonnestelsel… heel bijzonder. Vooral de 6 kosmische steenleggingen heb ik als verschillende energie-trillingen mogen ervaren. Dit heeft mijn bewustzijn verder  geopend, want ik dacht nooit aan “dingen” buiten de aarde… Ons bewustzijn is echter veel groter en kan het hele universum omvatten en zelfs meer… Ook het contact maken met elementen als water, aarde en vuur en hun Bron en ervaring opdoen met etherische handen en dat ook nog kunnen voelen, dit was allemaal totaal nieuw voor mij! Vervuiling in een chakra leren waarnemen en weghalen op Bronniveau was heel helend. De vele meditatieve reizen brachten onbewuste herinneringen naar boven van lang vervlogen tijden, waar ik van op keek, want daar geloofde ik (eerst) niet in! WT IV heeft mijn ogen verder geopend en mijn bewustzijn enorm verruimd en kijk ik nu heel anders naar de wereld om mij heen, meer vanuit mijn Hart dan vanuit mijn hoofd. Een aanrader voor iedere spirituele zoeker.

Mijn naam is niet belangrijk


Ik begon helemaal onbevangen aan de white time 1 cursus in 2018.
De 1e dag vond ik de informatie erg overweldigend.
Rosalinde gaf met het vertrouwen dat ik het kon.
Door haar enthousiasme was het een fijne cursus, waarbij ik veel geleerd heb.
groeten Renate, Twell0

White time level I op 10 en 11 februari 2018
Een hele duidelijke cursus met een hele fijne rustige uitleg over wat WT is en wat je ermee kan doen.
Voor mij heeft het tijdens de cursus al zoveel duidelijk gemaakt over mijn eigen spirituele groei.
Lichamelijk is er ook al heel veel veranderd in positieve zin.
Raad het iedereen aan die echt spiritueel wil groeien en aan zichzelf wil werken.
Leontine, Apeldoorn

Reageren is niet mogelijk