Helen met de Kracht van Aandacht


HELEN OF GENEZEN

Helen is in mijn ogen iets anders dan genezen… bij genezen is de Aandacht heel plaatselijk gericht op de klacht/ziekte. Helen gaat veel verder en geeft Aandacht aan Heel de Mens. Mijn  grootvader, die arts was, zei altijd: ”een gezonde geest in een gezond lichaam”. Maar hoe gezond is onze Geest, ons bewuste denken, eigenlijk? Ik streef bij Heling dan ook naar Heling van Lichaam en Geest! Ik begon jarenlang met de toepassing van Reiki, simpel door Helende Energie door te geven via de handen en later via afstandsbehandelingen. Tot ik een soort plafond tegen kwam en de White Time mij op een hogere frequentie dieper kon helen. Daarna ontdekte ik de Kracht van mijn  Aandacht (+ een focus) en hoe ik zonder enig hulpmiddel een totale Heling kon geven aan mijzelf en anderen en ontwikkelde ik de Nieuwe Cursus Helen met de Kracht van Aandacht!

Cursus Helen met de Kracht van Aandacht
Deze cursus is eigenlijk een toekomstige manier van Helen (genezen), die in de Atlantistijd en in het oude Egypte en in vele Mysteriescholen ook werd toegepast. Het is voor iedereen die de Helende Kracht van Aandacht wil ontdekken en toepassen!!!
Ik geloof dat deze Heelwijze in de nabije toekomst steeds meer gebruikt gaat worden, omdat de bewuste mens zich steeds meer zijn Ware Kracht herinnert; een Kracht waarmee je kunt creëren, met de herinnering dat alle Helende Kracht en alle Kennis al IN JE zit! Als je hiervoor kiest, is het NU al toepasbaar!

Voor wie
Deze zeer krachtige en gefocuste cursus is voor iedereen die al bezig is met een vorm van Helen of hierin is geïnteresseerd en die dit nu wil uitbreiden met de Scheppende Kracht van Aandacht. Je leert de Kracht van Aandacht voelen en hoe ermee te werken. Je leert b.v. ermee te scannen: het lichaam, de aura, gevoelens, gedachten, oude patronen etc. en hoe je hier Heling naartoe brengt! Je kunt het ook gebruiken voor het verkennen van de dualiteit in jezelf, om deze te overstijgen, om een diepe Rust en Harmonie in jezelf te ervaren.

Ik ga er bij deze cursus vanuit dat Alles in Wezen Eén is en dat alles wat IS een plekje in ons Grote Zijn mag innemen. In plaats van tegen iets te ‘vechten’, omarmen we het Liefdevol! De werkwijze is simpel en doeltreffend!
Het grootste hulpmiddel hierbij is de Kracht van Liefdevol gerichte Aandacht.

Inhoud cursus
* De Kracht van Aandacht leren voelen
* met de Kracht van Aandacht leren scannen
* met de Kracht van Aandacht leren inzicht krijgen
* met de Kracht van Aandacht leren energetisch schoonmaken
* met de Kracht van Aandacht leren Helen – Harmoniseren
* met de Kracht van Aandacht leren de dualiteit te omarmen en te overstijgen

De eerste 5 punten leer je in Deel I van deze cursus! Daarna kun je er direct mee aan de slag.

Duur van de cursussen:
Deel I en II zijn per deel 3 dagen! Deel III is nog niet beschikbaar. Alle cursusdagen zijn van 10.00 – 16.30-17.00 uur. De 3e dag is een oefendag, ook voor degenen die dit willen herhalen!
Aan het 3e (Kosmische) Deel wordt nog gewerkt! Deel III wordt echt een Deel voor de gevorderde, die ook ervaring wil opdoen met Helend Werken in Groepsbewustzijn, b.v. van dieren, planten/bomen, in het verkennen en helen van energetische oorzaken van ziektes en buitenaardse invloeden. Kunnen we b.v. contact maken met het bewustzijn van virussen (die ziekten veroorzaken) en hier ook Heling in aanbieden. Hoe helen we buitenaardse oorzaken van klachten?

Direct na Deel I kun je in korte sessies een Krachtige Heling aanbieden aan jezelf en anderen!! Er is meestal al direct een verschil in het lichaam merkbaar! We onderschatten vaak de grote Kracht van Liefdevolle Aandacht!
Je hebt dan geen speciale technieken of inwijdingen meer nodig om te Helen, geen Helende symbolen, transformatietechnieken, of gebruik van je handen etc. Je gaat dan steeds meer werken en leven vanuit deze Innerlijke Kracht van Aandacht, gestuurd vanuit Onvoorwaardelijke Liefde.

Wat gaan we doen in Deel I:
*
je Aandacht als Energie leren voelen
* je Aandacht richten op je lichaam en dit in je lichaam leren voelen
* met je Aandacht leren waarnemen, leren scannen
* met je Aandacht op bezoek gaan bij bv. organen of andere lichaamsdelen
* een Beschermveld om je heen zetten
* inzicht in bewaren van negatieve energieën, die blokkades geven in het lichaam
* bewust worden van Inzichten die hierbij naar voren komen
* het energetisch reinigen van vervuilde plekken
* Heling aanbieden waar we dit wensen
* het op een nieuwe manier ervaren van Kwaliteiten in jezelf
* het neutraliseren van iets wat je als negatief ervaart
* het snel kunnen aanbieden van Verlichting, Heling

Deel II gaat een stap verder; we gaan hier ervaring opdoen met:
*
het krachtiger maken van een Beschermveld
* een versnelde manier om jezelf of een ander te coachen
* het oplossen van problemen bij het voelen
* het bewust worden en Helen van Clusters
* het bewust Helen van onzichtbare vervuiling, zoals Imprints, Verbindingen, oude Programma’s, Entiteiten en donkere energieën
* het harmoniseren van negatieve verbindingen
* het bewust worden van nep-creaties en hoe deze op te lossen
* het reinigen en bekrachtigen van Positieve Aspecten
* het reinigen en harmoniseren van negatieve Aspecten
* het in jezelf ervaren van Dualiteit in Harmonie
* het overstijgen van Dualiteit
* Inzicht in wat weerhoud je om je Ware Zelf te ZIJN

Deel II kan alleen worden gevolgd, als Deel I is ervaren!
Deel III zal eind 2018 voor het eerst worden gegeven!
Dit Deel is alleen toegankelijk voor hen die Deel I en II hebben gedaan en er ervaring mee hebben opgedaan!

Investering in jezelf:
Deel I is € 310; Deel I herhalen is € 90.
Deel II is € 310; Deel II herhalen is € 90.
Het enige dat je nodig hebt is het Liefdevol richten van je Aandacht en een bereidheid om je voelend waarnemen te ontwikkelen of te vergroten!

Ervaringen van cursisten
De eerste ervaringen tijdens en na Deel I waren heel verrassend! Het scannend waarnemen van het lichaam en ook de Energie van Aandacht leren voelen kon iedereen ervaren. Na de Reiniging en Heling waren in het lichaam al direct positieve veranderingen merkbaar! In het begin hadden sommigen moeite met het richten van de Aandacht, maar al oefenend ging dat snel beter! Na er thuis verder mee gewerkt te hebben, waren er al mooie resultaten mee ervaren. Een pijn in het lichaam die weg was, een stijve schouder die ineens soepeler bewogen kon worden, een tranend oog dat ineens geheeld was en een depressief gevoel dat verdween! Zoals bij de meeste cursussen vraagt het geleerde wel om ermee aan de slag te gaan, om er steeds sneller en makkelijker Helend mee te werken!


Ik zat in een van de eerste proefgroepen van Rosalinde en was gelijk onder de indruk van alle oefeningen, en hoe snel we al een effect konden ervaren! Vooral lichamelijke klachten, namen duidelijk af na eraan gewerkt te hebben, of waren tot mijn verbazing zelfs geheel verdwenen! Ik wil heel graag deel II gaan doen, om mijn Helende krachten ermee uit te breiden, zowel voor mijzelf als voor mijn gezin!


In 2017 had ik een heftige allergieaanval, die ik met het geleerde uit Helen met de Kracht van Aandacht een heling heb gestuurd… ik kon niet geloven dat het ergste van de aanval gelijk voorbij was, al kwam het de volgende dag licht terug, waarna ik (vergeten) restjes heb ‘opgeruimd’, waarna de allergie vrijwel weg was en is gebleven. Heel bijzonder en ook fijn dat ik dit nu zelf kan en niet afhankelijk ben van anderen!


In maart 2018, heb ik bij Rosalinde, de cursus Helen met de Kracht van Aandacht deel I gevolgd. De liefde en aandacht, die tijdens de cursus gegeven wordt, is bij alles voel- en merkbaar, bij elke vraag, en of een gevoel, wordt (persoonlijk) aandacht gegeven. Een bijzondere vrouw, met veel ervaring, inzicht, maar vooral Rosalinde’s liefdevolle aandacht, is geweldig. Elke keer weer voel je je als cursist  bij Rosalinde meteen thuis, en welkom.

Met de cursus Helen met de Kracht van Aandacht, heb ik in een korte tijd ontdekt en ervaren, hoe fijn en prettig dit voor je lichaam kan zijn. Een aanrader!!

Vriendelijke groet Astrid Nijkerk


Lieve Rosalinde,
Een paar zinnen als recensie van de cursus Helen met de Kracht van Aandacht, maart 2018:
een zeer inspirerende en krachtige methodiek.
Rosalinde is duidelijk en helder in haar uitleg, zodanig dat je er daadwerkelijk mee aan de slag kunt. Drie mooie dagen om te ervaren.
Fijne zomer Rosalinde en veel plezier met cursussen geven.
Lieve groetjes,
José Hoge Hexel

Na Deel II waren de ervaringen dieper en bewuster! “Met deze cursus heb je goud in handen”, zei een dankbare cursist! “Je kan hier alles mee ‘aanpakken’ wat je wilt en het werkt zo bevrijdend!! Een aanrader voor iedereen die zelf meer wil doen aan Heling, i.p.v. je afwachtend op te stellen of alle Heling uit handen te geven!” Het gaat prima samen met alle reguliere geneeswijzen en deze Helende cursus zal nooit tussen arts en patiënt komen te staan! Het is een krachtig hulpmiddel voor iedereen die bewust zelf wil meehelpen aan zijn of haar eigen Heling!!

Nazorg
Als nazorg zijn er Oefendagen, waarbij we al het geleerde weer ervaren en we verder gaan met het onder begeleiding coachen van elkaar, voor meer Balans, Heling of Verlichting.

Deze dagen zijn van 10.00 – 17.00 uur. De investering in jezelf is € 50.
Je kunt ook een halve dag meedoen: van 10.00 – 13.00 uur of van 13.45/14.00 uur – 17.00 uur; de kosten zijn dan € 25.
Je kunt je hiervoor per mail opgeven.
In overleg is het mogelijk de hele cursus te herhalen voor € 90.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.