Atlantis Heling NU, wat houdt dit in?

Voor en tijdens Atlantis waren er de Lemuriers: hoog sensitieve wezens met een 5e dimensie lichaam. In hun lichaam waren toen alleen de bovenste vier chakra’s actief en alle wezens creëerden Liefdevol vanuit hun Hart!

De Atlantiërs, die vlak na hen kwamen en lange tijd gelijktijdig met de Lemuriërs leefden, gingen steeds minder vanuit hun Hart leven en verlaagden zo hun frequentie tot een 3e dimensie lichaam met 7 hoofdchakra’s, net als wij. Kennis werd macht en dit leidde tot controle en onderdrukking. De Hogere Kennis werd misbruikt en leidde uiteindelijk mede tot de ondergang van Atlantis!

Ik geloof dat in ieder mens de herinnering aanwezig is van alle Kennis, Kracht en Wijsheid en van alle Goddelijke kwaliteiten en vaardigheden! Volgens de bijbel is de mens geschapen naar Zijn Beeld en Gelijkenis! De Poort hier naartoe is Onvoorwaardelijke Liefde!!! Creëren vanuit Liefde! Wil je dit weer gaan ervaren?

Vraag jezelf dan of je werkelijk (weer) wilt gaan leven vanuit Liefde en Wijsheid, vanuit je Hart! Of leef je liever vanuit aards verlangen: naar geld, naar mooie spullen, naar luxe etc. Er is niets mis mee om dingen te willen hebben, als er maar een gevoel van Liefde bij wordt ervaren! Maar de Mens kan zoveel meer met deze Liefdevolle Kracht!

In de pure tijd van Atlantis leefde de mens vanuit Liefde en Harmonie en werd (en wordt er nu nog steeds) gewerkt met bv. de Ankh, met kristallen en met diverse remedies (druppels of sprays).
De Hoogste vorm van Heling werkte echter zonder hulpmiddelen en zonder Inwijdingen. Als voorbereiding werd vaak de Stille Meditatie gebruikt om met Stille Aandacht te leren werken/creëren.

In o.a. Nederland wonen erg veel oude zielen die zich dit herinneren. Het zijn vaak Lichtwerkers die anderen helpen, maar zelf ook verder willen op hun pad van Bewuste Heling! Dan komen er vaak beproevingen op je Pad, die je haast dwingen om anders te gaan kijken, anders te gaan werken aan je eigen Heling! (Heel wording!) Kies je voor je eigen Innerlijke Goddelijke Kracht om daarmee vanuit Liefde te gaan werken, of werk je liever indirect aan jezelf? Alle hulpmiddelen zijn goed, tot je ze niet meer nodig hebt!

Atlantis Heling Nu herinnert je aan je eigen creërend vermogen en leidt je stap voor stap naar je einddoel! Het is een innerlijk besluit om Liefdevol (opnieuw?) te leren werken met de Grote Kracht van Aandacht!!!
Vroeger noemde ik het ‘Helen met de Kracht van Aandacht‘, totdat ik ontdekte dat dit in Atlantis al werd onderwezen als een van de hoogste vormen van Heling, van Heel worden.
Daarbij werd alleen gewerkt met de Innerlijke Kracht van Liefdevolle Aandacht!

Ook nu willen steeds meer mensen leven (en helen) van
uit een Hoger Bewustzijn, vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. Maar laten we eerlijk zijn: leven wij NU wel vanuit ons Hart? Vanuit onbaatzuchtig Liefde? Ben je bereid hier open voor te staan? Geloof je dat je Innerlijk grote creërende Krachten hebt, die je kunt leren toepassen voor Heling? Misschien herinner je je onbewust deze Kracht van Atlantis, maar nu Liefdevol toegepast in het NU: Atlantis Heling NU!

Het vraagt wel om Toewijding en Aandacht en Volharding op je Pad.

Kun je goed je Aandacht richten en heb je een klik met of verlangen naar deze ‘oude’ vorm van Heling, zonder externe hulpmiddelen?
Kijk dan bij Agenda wanneer je wilt meedoen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.